Zonnebank

Epileren met touwtjes

Nagels

uw wens,onze opdracht

Kapsalon Amore is een professioneel kappersbedrijf met twee vestigingen in Den Haag,Bij Kapsalon Amore werken uitsluitend gediplomeerde, ervaren en enthousiaste haarstylisten, die middels een eigen begeleidingsprogramma altijd up to date zijn van de laatste trends op het gebied van haarmode. Onze haarstylisten adviseren u graag omtrent uw kapsel.

styling en finishing. Ook voor thuisgebruik hebben we een uitstekende productenlijn. Voor het zetten van extensions bent u bij ons aan het goede adres. Great Lenghts 100% human extensions. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en wij zijn wij zijn een erkend leerbedrijf bij KOC leerbedrijf Kortom, voor alle kappersbehandelingen kunt u bij ons terecht.welkom voor een bezoek aan een van onze kapsalons! Wij werken nu ook met OLAPLEX!

Welkom

Beauty salon Amore, alleen het allerbeste is voor u en ons goed genoeg. Daarom hebben wij voor iedereen specialisten die u met veel zorg zullen helpen. Ook wordt er gebruik gemaakt van topproducten. U kunt altijd naar binnen lopen, maar om zo snel mogelijk geholpen te worden kunt u beter bellen voor een afspraak

Beauty Salon Amore

Styling en de conditie van uw haar zijn belangrijk. Daarom geven wij u tips, hoe u thuis makkelijk uw coupe creeert. Wij werken met een uitgebreide lijn aan professionele kwaliteitsproducten. Verzorging, haarkleuring, styling en finishing.

"Openingstijden "

Heeft u vragen loop dan gerust binnen!

Maandag

12:00-21:00

Dinsdag

10:00-21:00

Woensdag

10:00-21:00

Donderdag

10:00-21:00

Vrijdag

10:00-21:00

Zaterdag

10:00-20:00

Zondag

12:00-18:00